Rólunk

Kilövés indul, új dimenziókat nyitunk meg! Velünk tartasz?

Több mint tíz éven át voltunk egy tárhely szolgáltató a sok közül. Unalmas volt. Nekünk is.

 

Ezért csúcstechnológiákat kezdtünk kimunkálni, a határtalan fanatizmusunk a kódolás és az algoritmusok iránt pedig oda vezetett, hogy meghaladtuk saját határainkat. Szkafandert kellett öltenünk, mert légüres térbe jutottunk, ahol hasonló profi, színes és barátságos tárhely szolgáltatásnak híre sem volt. Így született meg az Astrohost.

 

Mi lettünk az a csapat, aki hajnalban galaxisokon át üldözi a hackereket, hogy többet ne árthassanak a weboldalaidnak. Az a support, akit hétvégén és ünnepnapokon is felhívhatsz az űrgubancokkal, hiszen itt már nem érvényesek a földi szabályok. Houstont tárcsázni baj esetén amúgy is olyan snassz. 

 

Ez tesz minket boldoggá. Ha sikerül a weboldalad földkörüli pályára állítani, hogy magasan túlszárnyald a versenytársaid. Popcornnal a kezünkben izguljuk végig a legújabb domain végződések népszerűségi csatáját és droidok fityegnek az irodai kulcscsomónkon is. Ilyenek vagyunk mi.

 

Pionír küldetésünk pedig, hogy a galaxis számos, még felfedezetlen területén is helyt álljunk a szolgáltatásainkkal, miközben fő szempontként a földlakó társaink igényeinek is igyekszünk megfelelni, kilépve a szürke hétköznapokból. Mert nem kell mindig Földhözragadtnak lenni. 

 

 

Web-Server csapat

 A legénység

 • egri_zsoltFMP_6613

  Egri Zsolt

  AstroMarshall

  Alapítónk és iránymutató sarkcsillagunk a kezdetek óta. Nem volt kérdés, hogy ő lesz a csillaghajónk kapitánya az intergalaktikus missziónk során is. Hobbiból robotokat épít, bár azokat a híreket cáfolja, hogy hadsereget szervezne…

 • barnacz_judit_zsofiabarnacz_judit_2a

  Barnácz Judit Zsófia

  AstroHelpdesk Kapitány

  Kommunikációs központunk irányítója, a legkitartóbb űramazon, aki nem találja meg a békéjét, amíg ki nem irtotta az utolsó árnyéklényt is a tárhelyekről. Olyan, mint egy élő védőpajzs, minden asztronautáért felveszi a fegyvert. Nem csoda, hogy sok ügyfelünk választja személyes bolygóközi kapcsolattartójának és naponta több mint 40 asztronauta szkafanderét biztosítja ki hipertérugrás előtt. És az sem csoda, hogy mi is alig várjuk, hogy reggelente fénysebességgel érkezzen az irányító központba hiperciklijén.

 • Icus_1Icus_2

  Kovács Ilona

  Bolygóközi kapcsolattartó

  Szerintünk nem túlzás azt állítani, hogy a Tejútrendszer legbékésebb ügyfélszolgálatosát találtuk meg személyében. Meteorzáporok jöhetnek-mehetnek, az ő kezéből ugyan egyetlen galaxis békéje sem fog kicsúszni. Egyszer még Darth Vader nagyurat is lecsillapította nyugtatóan mosolygós hangjával, így megmentett a haláltól egy egész toydari populációt. Űrutazóink bátran vághatnak bele új kalandokba szerte a galaxisban, ugyanis Icus mindig egy biztos pont lesz számukra, aki a legerősebb napkitörések közepette is stabilan állja a sarat és készséggel segít. Sőt, földöntúli intuíciós készségeivel és spirituális beállítottságával már azelőtt tudja milyen problémát kell megoldani, mielőtt elmondanád neki.

 • 2015-10-112015-10-11 (1)

  Tar Ádám Eduárd

  Bolygóközi Kapcsolattartó

  Ha eddig nem hittél a Multiverzumokban, hát ő az élő példa, hogy létezik. Egy olyan alternatív valóságból jött át a mi földünkre, ahol a problémák megoldására egy külön elit alakulat van kiképezve, melynek ő is tagja volt. Nálunk kamatoztatja speciális képességeit, ha probléma merül fel valakinél, senki nem tudja megállítani amíg meg nem oldja. Ha rendellenesség lép fel, csak elengedi nanobotjait, amik minden alternatív univerzumból kitörlik a hibákat.

 • Ricsi_1Ricsi_2

  Varga Richárd

  Intergalaktikus fejvadász

  A nagyhatalmú Jabba szolgálatait hagyta ott és a Birodalmat kosarazta ki, hogy nálunk tevékenykedhessen. Kedvenc időtöltése a bantha vadászat a távoli Daxamon. Bohókás hologramokat oszt meg a Galaktika Hologram Hálózaton, földi nyelven a Facebookon, és ha történik valami Astroügy amiről tudnod kell, a hírt fénysebességgel küldi át a galaxison készülékedre. Amikor pedig megpihen, csak beugrik DeLoreanjébe, elhajt a legközelebbi Tatuini homok buckáig és gyönyörködik a napnyugtákban. Majd előkapja space-book readerét és olvas egy jót.

 • molnarDhr_1molnarDhr_2

  Molnár Dániel

  Asztronauta toborzó

  Ha új asztronautára van szükségünk, vagy galaxisokon átívelő összetartást szeretnénk a csapatnak, csak az égboltra vetítünk egy CsillagEbet és már ott is terem. Kibercvikkerét sosem veszi le, hisz imád az Alfa Centauri hármas csillagában gyönyörködni. Agyának minden zeff-pozitron sugarával azon van, hogy megkönnyítse asztronautáink fantasztikus utazását a mélyűrben. Titokban egy pajzsgenerátoron dolgozik Slan kunyhójában arra az esetre, ha Zsolt mégis hadsereget szervezne…

 • mecseiD_1mecseiD_2

  Mecsei Dániel

  AstroAdmin Kapitány

  Már fiatal korában túltengett benne a Midichlorianok száma, így nem volt kérdés, hogy a rankor idomár szakma helyett más irányba terelődik majd. Ifjú titán korában is nálunk bontakoztatta ki rendszergazdai képességeit, és úgy gondolta, hogy tovább halad kis csapatunkkal e sztelláris közegben. Amikor a legújabb technológiákba avat be minket, néha igazán neandervölgyinek érezzük magunkat mellette. Szabadidejében szereti felfedezni a galaxis rejtett szépségeit. Kedvenc helyei a Trappist-1 csillagrendszer bolygói. Legutóbb nyaralva igen nagy galibát okozott mikor szívélyesen integetett a Spitzer-űrtávcsőn keresztül kémlelő MIT-s szakembereknek.

 • Szabolcs_1Szabolcs_2

  Hegedűs Szabolcs

  AstroAdmin

  Ha hibáról van szó, akkor csendes, mint egy Terminátor és pont olyan halálos is. Nem egyszer előfordult már, hogy még a probléma felbukkanása előtt hatástalanított egy rosszalkodó droidot. Ha rajta múlna, már a bajt is múlt időben eloszlatná. Legújabb projektjei egy mesterséges intelligencia és egy időgép. Utóbbival reméljük elvisz majd minket egy körre a 22. századba. Addigra már biztos élesben is menni fog másik munkája, a Skynet.

 • Anndris_1Anndris_2

  Kovács András

  AstroAdmin

  Még az „ősrobbanás” előtt, a kozmoszi vegytan szakon képzelte el magát, de látva HAL-t a 2001: Űrodüsszeia mesterséges intelligenciáját meggondolta magát. Azóta a galaktikus információtechnológia világában találta meg igaz kibertéri kivetülését. A Jawaktól beszerzett ócskavasakból is képes hipertér ugrásra alkalmas űrladikot tákolni. Ezért is tartják őt oly nagyra maguk között a Tatuini buckalakók, hogy 10-ből 8 róla nevezi el gyermekét.

Kérdésed van?

Átlagos válaszidőnk: 30 perc
Csak nyomd meg a pánik gombot és legénységünk egy üstökös sebességével siet a segítségedre. E-mail: help@astrohost.hu Telefon: +36 20 335 1162

Ismerd meg az Astrohost emberi személyzetét, a Csillagflotta legénységét.