Galaktikus partnerprogram

A világűrben elég kevesen árulnak tárhelyet. Pláne ritka a JÓ szolgáltató. Így, ha egy csapattal meg vagy elégedve, aranyat ér, ha továbbadod. És nálunk nem csak az ismerősöd jár jól vele, hanem Te is!

 

Webfejlesztő vagy? Nyugi, tárhely szolgáltatóként mi nem készítünk weboldalakat és nem kezdünk veled űrcsatába az ügyfelekért. Mert lehet ezt okosabban csinálni. 

 

Galaktikus Partnerprogramunk Neked szól, ha az Astrohost közösség tagja vagy (vagyis nálunk robog a tárhelyed) és szeretnéd úgy csökkenteni a számládat, hogy közben másoknak is segítesz.
Egy ismerősödnek tárhely szolgáltatóra van szüksége? Ajánlj minket és mi minden tárhely vásárlásért cserébe örökjutalékot és egyéb kedvezményeket adunk. Minél nagyobbra építed az űrcsapatod, annál kisebb összegről fogsz számlát kapni fénypostánkkal minden hónapban.

 

 

Viszonteladói csomagokBronzeSilverGoldPlatinaDiamond
Hozott ügyfelek1-1011-2021-4041-6061-
Kapott jutalék10%15%20%25%30%
Egyedi ügyfélkapu
Sales csomag
VIP telefonszám
Virtuális szerver
Dedikált szerver
Kereszt marketing

 

 

Figyeld a szintlépéseket is! Ha már legalább egy focicsapatnyi embert mentettél meg az unalmas földi szolgáltatóktól, 10% helyett 15% örökjutalék üti a markodat. Ha már két focicsapatnyi embert vettél rá a galaktikus kirándulásra, 20%-ot kapsz és VIP forródrótot Hiperkódmesterünkhöz és Droid stabilizátorunkhoz, hogy közvetlenül tudj velük konzultálni probléma esetén. (Bolygóközi kapcsolattartóink segítségére természetesen az alsóbb szinteken is számíthatsz minden űrgubanc esetén.)

 

És mi van, ha annyi jutalékod gyűlik össze, hogy már kifolyik a szkafandered zsebéből? Hát pontosan így válik partnerprogramunk pénzkereseti lehetőséggé, amivel 260 asztronautánk él jelenleg is. Ha felhalmozódik a jutalékod egyenlegeden, igényeld annak kifizetését.

 

 

Tipp: Használd egyedi, ügyfélkapus affiliate kódodat a könnyebb azonosítás érdekében.

 

Kérdésed van?

Átlagos válaszidőnk: 30 perc
Csak nyomd meg a pánik gombot és legénységünk egy üstökös sebességével siet a segítségedre. E-mail: help@astrohost.hu Telefon: +36 20 335 1162

Ismerd meg az Astrohost emberi személyzetét, a Csillagflotta legénységét.

Astrohost tudásbázis