Kiegészítő szolgáltatások

Virtuális szerver (VPS)

 

Kis lépés egy embernek, de hatalmas ugrás az emberiségnek – mondta Neil Armstrong, az Apollo-11 űrhajósa. Mi inkább úgy mondanánk: Kis lépés a vállalkozónak, hatalmas ugrás a vállalkozásának!

 

Ha nagy forgalmú weboldalt készülsz beindítani vagy online vállalkozásod akkorára nőtt, hogy a szimpla osztott tárhely nem képes kiszolgálni az igényeid, ideje kilépned az antigravitációs térbe és meglépni azt a hatalmas ugrást = VPS-re költözni.

 

A virtuális szerver bérlés legnagyobb előnye a skálázhatóság és a rugalmasan bővíthető erőforrások, így a terhelés vagy látogatószám növekedésével könnyedén hozzáigazítható a kapacitása az elvárásokhoz.

 

Nem igényel kezdeti befektetést sem, és akár 24 órán belül igénybe vehető. A Dataplex jóvoltából pedig a Magyarországon elérhető legnagyobb belföldi és külföldi sávszélességet biztosítjuk hozzá.

 

 

VPSVPS1VPS2VPS3
vCPU122
Tárhely5 GB10 GB20 GB
RAM512 MB1 GB2 GB
Lapozó (SWAP)1 GB1 GB1 GB
Dedikált IP1 db1 db1 db
Operációs rendszerDebian (6-7)Debian (6-7)Debian (6-7)
Root hozzáférés
BitNinja szervervédelem
Ár (nettó/hó)3.100 Ft5.900 Ft7.800 Ft
Ár (nettó/év)37.200 Ft70.800 Ft93.600 Ft

 

 

 

Web-Server rendszerek használata VPS-hez

 

 

A VPS 2 és VPS 3 csomagokhoz megrendelhető Astrohost rendszerünk használata (felügyelettel, szerver vezérlő rendszerünkkel és backuppal).

 

Ez esetben root hozzáférést nem biztosítunk, nem szükséges saját rendszereket felkutatnod és telepítened a szerverre, mi ezt megtesszük helyetted. Jól bevált rendszereket, üzemkész indulást biztosítunk, hogy máris megkezdhesd a munkát virtuális szervereden.

 

 

Ára: nettó 3.900 FT/hó (bruttó 4.953 Ft/hó)

Vagy kérj egyedi árajánlatot.

 

 

Megrendelem

 

 

 

MailDroid hírlevél küldő

 

A professzionális webes marketing nélkülözhetetlen kelléke a világűrben való terjeszkedésnek.

 

Mi a 18 legfontosabb tulajdonsága egy kényelmes és sikeres hírlevél szoftvernek? Olvasd el a blogon. >>>

 

A MailDroid az összessel felszerelkezett: se több, se kevesebb, semmi fölösleges funkció, semmi félmegoldás. Nem igényel telepítést, üzemeltetéséhez nincs szükség drága szerver beruházásra, ennek ellenére bármikor és bárhonnan elérheted webes alkalmazásunkat. Egy böngésző segítségével ugyanúgy szerkesztheted és küldheted ki üzeneteid otthonról vagy egy kávézóból, mintha csak a munkahelyéről tennéd meg. A rendszer az adataidat bizalmasan és nagy gondossággal kezeli a rendszeres, automatikus biztonsági mentéseknek és titkosításnak köszönhetően.

 

 

Megrendelem

 

 

 

Email küldés PHP-ból

 

Fénypostával sokféle hírt eljuttathatsz növekvő email listádra: hírleveleket, ajánlatokat, automatikus maileket, figyelmeztetőket a soron következő napkitörésekről, stb.

 

Hogy megkönnyítsük a földi sugárzást, minden tárhely csomagunknál biztosítjuk a PHP mail() függvény használatát, amivel napi 2 000 emailt küldhetsz ki szabadon.

 

Ha ennél több levelet sorakoztatnál be a fénypostába naponta, kérd a limit bővítését az alábbiak szerint:

 

20 000 e-mail kiküldése – 2 000 Ft + ÁFA / hó

 

40 000 e-mail kiküldése – 3 500 Ft + Áfa / hó

 

 

 

 

Megrendelem

Kérdésed van?

Átlagos válaszidőnk: 30 perc
Csak nyomd meg a pánik gombot és legénységünk egy üstökös sebességével siet a segítségedre. E-mail: help@astrohost.hu Telefon: +36 20 335 1162

Ismerd meg az Astrohost emberi személyzetét, a Csillagflotta legénységét.

Astrohost tudásbázis