Hírlevél küldő rendszer űrtechnológiával – akár 0 Ft-ért

Bemutatkozik a MailDroid, a Te virtuális leveleződroidod. Segítségével fénysebességgel lebonyolíthatsz akár nagyobb volumenű email kampányokat is, nem beszélve a napi levelezések vagy heti hírlevelek egyszerű kezeléséről akár kvadránsokon átívelve. Bitről-bitre bebiztosítjuk, hogy semmilyen üzenet ne vesszen el az űrszemét és a fekete lyukak között.

 

 

 astrohostblog

 

 

Email marketing gyorsan és egyszerűen

 

 

A professzionális webes marketing nélkülözhetetlen kelléke még itt, az űrben is egy megfelelő marketing kommunikációs rendszer.

 

Korábban nekünk is nagy fejtörést okozott a hírlevelek küldése, hiszen sok apró részletre kell ilyenkor odafigyelni. Bolygóközi kommunikációnál például különösen fontos, hogy ne landoljanak fekete lyukban a levelek és a klingonok vagy épp a vukik számára is egyformán olvasható legyen a küldemény.

 

Rengetegen kínálják az interneten szolgáltatásaikat, ám mi egyikkel sem voltunk maximálisan megelégedve. Ezért fejlesztettük ki saját hírlevél küldő rendszerünket, a MailDroidot.

 

A MailDroid nem igényel telepítést, üzemeltetéséhez nincs szükség drága szerver beruházásra, ennek ellenére az univerzum bármely szegletéből bármikor elérheted webes alkalmazásunkat. Egy böngésző segítségével ugyanúgy szerkesztheted és küldheted ki üzeneteid otthonról vagy egy kávézóból a Szaturnusz bármely holdján, mintha csak a munkahelyedről tennéd meg. A rendszer az adataidat bizalmasan és nagy gondossággal kezeli a titkosításnak és a rendszeres, automatikus biztonsági mentéseknek köszönhetően.

 

Hiszen mi is tudjuk, hogy egy átlagos napon is számtalan váratlan dolog történhet: egy szupernova lökéshullám miatt véletlenül félrekattintasz és letörölsz valamilyen fontos küldeményt? Gonosz malware droidok támadása után kell stabilizálnod a rendszered? Vagy egy harmadik típusú találkozás miatt vesztesz el az adatokat? Mi, az Astrohost csapata, egy fekete-lyuk eseményhorizontján túlról is visszahozzuk neked becses adataidat hírlevél küldő rendszeredbe!

 

 

Hogyan alakítottuk ki a tökéletes hírlevél küldő rendszert?

 

Megkérdeztük a hírlevél marketing nagyágyúit!

 

Az eredmény pedig?

 

18 funkció, ami a profik szerint elengedhetetlen egy kényelmes, sikeres szoftverhez. A MailDroid pedig az összessel felszerelkezett: se több, se kevesebb, semmi fölösleges funkció, semmi félmegoldás.

 

Hírlevélküldő funkciók

 

 1. Spam pontszám mérő – Hogy hírleveled ne kézbesítődjön levélszemétbe.
 2. Emailek perszonalizálása, testreszabása – Így küldeményed kinézetét 100%-ig testre szabhatod.
 3. Választható email sablonok – A gyorsabb szerkeszthetőségért és professzionális kinézetért.
 4. Időzíthető küldemények – Hogy egész havi kampányodat 10 perc alatt előkészíthesd, automatizálhasd.
 5. Követő kampányok – Amivel minden új feliratkozód automatikusan megkapja gondosan megszerkesztett kampányaidat.
 6. Részletes statisztikák – Hogy lásd, hány emailed ért célba sikerrel, mennyi olvasó, kattintó, leiratkozó, kitöltött kérdőív stb. érkezett vissza kiküldéseidet követően.
 7. Címzettekkel kapcsolatos visszajelzések – Folyamatos visszajelzés arról, hány címzett iratkozott fel vagy éppen le hírleveledről az adott időszakban.
 8. Leiratkozási link generálás – Az olvasók egyik legnagyobb bosszúsága, ha nem tudnak számukra érdektelen tartalmakról leiratkozni. Ez a kiküldőnek sem hasznos, így megkönnyítését egy kattintással beilleszthető leiratkozási link segíti.
 9. Korlátlan számú címzett kezelése – Az előfizetési korlátok, kapacitás határok miatt észrevétlenül is könnyű feliratkozókat veszíteni. Hogy ez ne történhessen meg, nálunk akármekkora címlistát szabadon kezelhetsz.
 10. Villámgyors kézbesítés – Hogy címzettjeid akkor kapják meg küldeményedet, amikor te szeretnéd. Nincs levélkésés, nincs lecsúszás a nyereményjátékokról, határidőkről.
 11. Csoportképzés feltételek alapján – Új ötletek, ajánlatok folyamatosan eszünkbe jutnak. Attól, hogy a megfelelő jellemzőkkel rendelkező címcsoporthoz juttasd el őket, már csak egy szimpla szűrés választ el az adatbázisban.
 12. Projektek különálló kezelése – Hogy egyszerre több márkát is könnyedén kezelhess kavarodás nélkül.
 13. Csatolható mellékletek – Sokan szeretik időnként tanulmányokkal, ebookokkal meglepni ügyfeleiket. Csatolmányként célba juttatni őket sokszor a legkényelmesebb mód.
 14. Biztonság – Hogy egy küldemény/ statisztika/ címzett se vesszen el, folyamatos biztonsági mentésekre és verziókezelt mentésekre a küldeményekről.
 15. Magyar karakterek hibátlan kezelése – Nem csak a küldemények szövegezésénél van erre szükség, hanem a tárgymező megadásakor is. A külföldi hírlevél küldők jellemzően nem tudnak mit kezdeni ezzel a problémával.
 16. Címzettek szűrése több ismérv alapján – Hogy ne kelljen félmegoldásokkal élned a listakészítés során.
 17. Egyszerű adat export/import – Időt spórolóan adatbázisból, fájlból vagy postafiókból is importálhatsz címzetteket a rendszerbe, és hasonlóan könnyedén ki is mentheted adataidat nem webes formátumba.
 18. HTML alapú levelek – A HTML forrás szerkesztésével nem okozhat gondot a precíz formázás, hivatkozások beszúrása, kódok beágyazása a küldeménybe.

 

 

Na igen, a hírlevél küldés nagyágyúi tudják, mitől döglik a légy. Te is pont ilyen email marketing szoftverre vágysz, igaz? Vagy vannak még extra elvárásaid? Ha igen, mindenképpen írd meg nekünk, hogy felvehessük galaktikus barkácslistánkra.

Kérdésed van?

Átlagos válaszidőnk: 30 perc
Csak nyomd meg a pánik gombot és legénységünk egy üstökös sebességével siet a segítségedre. E-mail: help@astrohost.hu Telefon: +36 20 335 1162

Ismerd meg az Astrohost emberi személyzetét, a Csillagflotta legénységét.

Astrohost tudásbázis